Over Kasteel Rijnhuizen

Ontdek de charme van het verleden en de allure van het heden midden in een groene oase van de provincie Utrecht op slechts 5 minuten van de A12. 

Kasteel rijnhuizen

Evenementen & hotel

Kasteel Rijnhuizen dateert uit 1200 en ligt hartje Nederland op een landgoed van ruim 5 hectare. In 2016 is het kasteel aangekocht en zijn de eerste gebouwen met aandacht verbouwd en gemoderniseerd.

Het landgoed heeft lange tijd een besloten karakter gehad, maar opende in augustus 2023 met trots haar deuren voor een breed scala aan evenementen. 

Het unieke landgoed huisvest een monumentaal kasteel met een rijke geschiedenis en prachtige historische details. Het kasteel wordt omringd door een slotgracht en heeft uitzicht op twee schitterende koetshuizen en een monumentale tuinschuur. 

Het groene landgoed is ontworpen in 19e -eeuwse landschapstijl en ligt aan het water van Jutphaas. Hier vindt je nog een intiem historische theehuisje. Echt een geweldig plekje!

Eind 2024 wordt gestart aan de restauratie en verbouwing van het kasteel. Er worden 6 hotelkamers gerealiseerd en dus kun je vanaf medio 2025 bij ons overnachten. 

Wij kunnen niet wachten om jullie te ontvangen. 

Hartelijke groet, team Rijnhuizen

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens