Huwelijken

Huwelijken

18 juli 2023 2024-02-15 10:38

Op jullie trouwdag is het landgoed exclusief voor jullie gereserveerd. Hier kun je een onvergetelijke dag vormgeven. Varen met de gasten op het water, binnenrijden over de prachtige oprijlaan. Trouwen in de tuin onder de bomen of in de historische Alexanderzaal. Dineren op de binnenplaats en feesten in het Koetshuis. Het is allemaal mogelijk!

Huwelijken

Trouwlocatie

Veelzijdige settings voor een betoverend huwelijk. Met zijn eeuwenoude charme, moderne faciliteiten en de omringende tuinen is Rijnhuizen een prachtig decor voor jullie dag. Vlakbij Utrecht en goed bereikbaar. Laat je inspireren en download de brochure.

Verrassende plekken

Reis mee met het moment

Stap via de oude oprijlaan binnen in een wereld van betoverende schoonheid, waar een weelderige groene tuin samensmelt met de rustgevende aanwezigheid van het kabbelende water. Deze unieke plek ademt geschiedenis en romantiek. Verras je gasten tijdens jullie dag met de verschillende betoverende plekken van ons landgoed en creëer persoonlijke herinneringen die de essentie van jullie liefde vastleggen.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens