ZOMERACTIES

Maak deze zomer kennis met Kasteel Rijnhuizen en boek een van onze zomeracties. Of je nu gaat trouwen of een locatie zoekt voor een vorstelijk diner. Deze zomeracties bieden het comfort en gemak voor iedere gelegenheid. De acties zijn geldig tot 30 september 2024.

Kasteeldiner | vanaf €97,50 p.p.

Geniet van culinaire gerechten in de grandeur en charme van het landgoed. Een mooi gedekte tafel in de groene weelde of vorstelijk dineren in een van de historische Kasteelzalen. Met dit last-minute dinerarrangement kun je samen met je collega’s, relaties of vrienden en familie profiteren van een exclusief diner op de bijzondere locatie.

Zomeracties
Zomeractie

Trouwen | vanaf €49,99 p.p.

Trouwen op het Kasteel is als een sprookje. De groene oase vormt het romantische decor voor jullie ceremonie en op de binnenplaats kunnen jullie samen met de familie en vrienden proosten op de liefde. Speciaal voor de zomermaanden hebben we een trouwactie samengesteld die jullie sprookje werkelijkheid maakt. 

Vergaderen | vanaf €28,50 p.p.

Ontdek onze betoverende vergaderplek met een van de vergaderarrangementen. Laat het groene landgoed je inspireren en geniet van de moderne voorzieningen en vergaderfaciliteiten voor een succesvolle bijeenkomst. 

Zomeractie

Breng je geliefden, collega’s of relaties samen bij Kasteel Rijnhuizen en vier de zomer op ons historische landgoed midden in het groen

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens